Aidontuntuinen pelikokemus Full Swingillä – ainutlaatuinen simulaattori golfiin ja muihin peleihin

Ilahduta asiakkaitasi tai vieraitasi ainutlaatuisella golfsimulaattorilla, jota voi käyttää niin peleissä, leikeissä kuin ammattitason harjoitteluissakin. MultiSport-ohjelmalla saat simulaattoriin golfin lisäksi joukon muita pelejä, kuten jääkiekon, jalkapallon, koripallon sekä erilaisia tivolipelejä. Näiden parissa viihdytään aamusta iltaan saakka.

Full Swing ei ole mikä tahansa simulaattori. Se edustaa korkeaa teknologiaa ja sitä hyödyntävät harjoittelussaan useat huippuluokan golffarit. Sen puolesta puhuvat muun muassa vuoden 2021 U.S. Open voittaja Jon Rahm, olympiavoittaja Justin Rose sekä moninkertainen mestari Tiger Woods. Syy Full Swing -simulaattorin suosioon ammattilaistenkin keskuudessa on varsin yksiselitteinen: mikään muun simulaattori ei tarjoa yhtä aidontuntuista pelikokemusta.

KIT Launch Monitor – NYT JULKAISTU JA SAATAVILLA SUOMESSA!

KIT-lyöntitutka ja golfswingin lyöntianalysaattori kertovat kaiken oleellisen pallon ja mailan liikeradoista niin sisä- kuin ulkotiloissa. KIT on varustettu tehokkaalla tutkalla, kustomoitavalla OLED-näytöllä, 4K-kameralla swingin kuvaamiseen sekä kestävällä litiumakulla, jotta voit ottaa sen mukaan rangelle tukemaan harjoittelua.

KIT soveltuu myös simulaattoriksi – siihen on saatavilla E6 Connect -ohjelmisto, jonka avulla teet siitä kattavan simulaattorin vaikka kotiin, ja vielä kustannustehokkaasti! Laite yhdistetään iOS-laitteeseen, kuten iPhoneen tai iPadiin, josta laitetta hallinnoidaan Full Swingin oman applikaation kautta (saatavilla Free- ja Premium-vaihtoehdot). Sisätiloissa laite vaatii pallon takaa tilaa noin 3 metriä, ja KITin tulisi nähdä pallon lähdöstä vähintään 2,5-3 metriä.

KIT näyttää 16 erilaista arvoa lyönnistä niin mailan lavan tulokulmasta kuin pallon lentoradasta.

PS. jos et vielä tiennyt, tämä on The Launch Monitor jota käyttää myös Tiger Woods!

Full Swing simulaattorin innovatiiviset ominaisuudet ja lisäosat

Suosituimmille golfkentille on vuosien jonot, mutta Full Swingillä pääsee jonottamatta fiilistelemään kentillä pelaamista. Pakettiin sisältyy 84 golfkenttää ympäri maailmaa, jotka ovat vain napin painalluksen päässä. Simulaattorin ainutlaatuisuus perustuu patentoituun Dual Tracking -teknologiaan: tällä saavutetaan pallon lentoradan näkyminen reaaliajassa, sivukierteiden näkyminen ja tarkka mittaaminen sekä nopea palaute lyönnistä.

Simulaattorin edistyksellinen skannausteknologia ei tee rajoituksia pallon asettamiselle – sen voi lyödä mistä tahansa kohtaa lyöntimattoa. Laite lukee kaikki lyönnit, myös huonot osumat, mutta aloittaa mittaamisen vasta kun pallo on lähtenyt ilmaan. Pallo kulkee kahden valokennon läpi, mikä takaa luotettavan mittaustuloksen. Pelaajan yläpuolella on suurnopeuskamera, joka seuraa mailan liikkeitä ja kertoo todella kattavasti mailan liikeradan statistiikan lyönnin jälkeen.

Teknologiastaan huolimatta Full Swing -simulaattori on erittäin helppokäyttöinen ja pitkäikäinen. Laitteet eivät vaadi kalibrointia: riittää, että simulaattorin käynnistää ja pelit voivat alkaa. Koska mikään simulaattorin laitteista ei tule lattialle, ei tarvitse pelätä, että pelaaja vahingossa astuisi niiden päälle tai muutoin vahingoittaisi laitteistoa.

Pro- ja Sport-sarjan simulaattorit

Full Swingissä on valittavana kaksi sarjaa, jotka ovat tekniikaltaan ja käyttötarkoituksiltaan hieman erilaisia.

Pro-sarja on markkinoiden ainoa simulaattori, jossa yhdistyy infrapunatekniikka ja suurnopeuskamerat. Nämä yhdessä seuraavat ja mittaavat pallon lentorataa niin tarkasti, että se luo toimivan harjoittelualustan TOUR-mestareillekin ympäri maailmaa. Pallon lentorata näytetään koko ajan reaaliajassa, ilman viiveitä, jotta kokemus on samanlainen kuin ulkona pelatessa. Mailan lavan liikerata ja sen data mitataan pelaajan yläpuolella olevalla ION3-kameralla.

Sport-sarja on sopiva pelaajille, jotka haluavat markkinoiden parhaimman kamerapohjaisen simulaattorin. Neljä suurnopeuskameraa mittaa pallon liikettä suoraan lennosta, reaaliajassa ja ilman viivettä. Mailan lavan liikerata ja sen data mitataan pelaajan yläpuolella olevalla ION3-kameralla.

Ohjelmistot Full Swing -simulaattoriin

MultiSport Package #1 ja #2
MultiSportin avulla simulaattorista nauttivat muutkin kuin golfaajat. Tämä ohjelmisto sisältää 13 peliä, kuten jääkiekon, rugbyn, jalkapallon, kriketin ja nipun erilaisia karnevaalipelejä. Näistä nauttivat niin lapset kuin aikuiset.

Full Swing Golf -ohjelmisto
Upeat grafiikat, 32 huippukenttää ja paljon erilaisia practice range -vaihtoehtoja

E6 Golf -ohjelmisto
84 kenttää ympäri maapallon, perinteiset practice range -vaihtoehdot

Showdown Golf
Soveltuu niin golfin harjoitteluun kuin porukalla kisaamiseen. Haastavia, hauskoja ja erittäin koukuttavia pelimuotoja

Ohjelmistot on saatavilla Pro- ja Sport -sarjan simulaattoreihin. Kysy lisätiedot ja hinnat myyntipalvelusta!

Full Swing Golf -simulaattori – tilaus ja toimitus avaimet käteen -periaatteella

Olemme tehneet Full Swing Golf -simulaattorin tilaamisen helpoksi. Sinun harteillesi jää oikeastaan vain yhteydenottaminen meihin, me hoidamme kaiken muun.

Simulaattoria ei tarvitse ostaa sokkona, vaan pääset kokeilemaan itse, miten aidon pelikokemuksen huippuluokan golfsimulaattori mahdollistaa. Full Swingiä pääsee testaamaan tiloissamme Helsingin Salmisaaressa. Samalla saat kattavan esittelyn simulaattorin ainutlaatuisista toiminnoista.

Ennen Full Swingin toimitusta, tulemme paikan päälle katsomaan, että simulaattori saadaan asennettua haluamaasi tilaan. Kun laitteeT saapuvat, tulemme asentamaan ne ja annamme niihin käyttökoulutuksen. Full Swing -simulaattorit tulevat Yhdysvalloista. Niiden toimitusajat ovat tällä hetkellä noin 12 viikkoa tilauksesta.

Teemme yhteistyötä Nordean Tukirahoituksen kanssa

Full Swing -golfsimulaattoriin on mahdollista saada tukirahoitus. Rahoitussopimuksen solmivat yritysasiakas ja Nordea. Tukirahoitukseen pääset tutustumaan täältä. Me teemme rahoitushakemuksen puolestanne!

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä myynti@gr8.fi ja kerromme sinulle lisää!

LATAA TÄSTÄ FULL SWING -ESITTEET JA MATERIAALIT

Full Swing KIT -esite

FS KIT Quick Start Guide

FS KIT User Guide

Full Swing Commercial Brochure 2023

Pro and Sport Series Simulator Club & Ball Data

Full Swing Golf Software Information Guide

MultiSport Info Sheet

Showdown Info Sheet

Swing Catalyst Info Sheet

Virtual Green Spec Sheet

Virtual Green by Full Swing

Lisää kuvia ja videoita löydätte gr8 golfin sosiaalisen median tileiltä, linkit alla!